Maak uw organisatie meer competitief - optimaliseer uw ingehuurd talent!

Een thema met vele aspecten en meerdere invalshoeken! Zeker en vast ook een onderwerp dat op de strategische agenda van elk bedrijf moet staan. Dus ook op uw agenda? 

The Flex Academy en FURBO Training & Consulting nodigen u uit op een reeks van 4 interactieve ontbijtsessies rond het centrale thema " optimaliseer uw ingehuurd talent"! Deze reeks ontbijtsessies heeft als doel bedrijfsleiders, hr managers, en inkopers van hr diensten te inspireren om arbeid in te zetten als een strategisch middel om zo de vele uitdagingen van het bedrijf, nu en in de toekomst, succesvol aan te gaan. We willen ook inspireren om van bedrijven warme 'nesten' te maken voor alle aanwezige talenten.

De ontbijtsessies gaan telkens door van 8.30u. - 11.00u. Uiteraard staat de koffie klaar samen met een lekker ontbijt! U kan per sessie inschrijven.

Marleen Deleu - The Flex Academy  

Marleen Deleu legt meer dan 26 jaar ervaring voor in adviesverlening aan Belgische en Nederlandse bedrijven over talent management en de optimalisering van hun interne en externe flexibiliteit in arbeid, waarvan 4 jaar in de MSP business. Einde 2014 richtte ze haar eigen bedrijf The Flex Academy op. The Flex Academy kijkt objectief en onafhankelijk naar de uitdagingen waar u als organisatie voor staat en helpt u om uw arbeid voor te bereiden op een flexibele toekomst.

www.theflexacademy.be

Ellen Pensaert - FURBO Training & Consulting

Ellen Pensaert heeft eind 2013 het bedrijf van haar man vervoegd als medezaakvoerder. Daarnaast is zij ook bedrijfsjurist met meer dan 18 jaar praktijkervaring om alle uitdagingen waarmee elke onderneming zowel op juridisch als op hr vlak te maken krijgt, aan te gaan. Kwalitatieve, pasklare antwoorden op al uw hr en legal vragen zijn het handelsmerk van deze expert in maatwerk!

Overzicht thema's:
1. Werken er ook spoken in uw bedrijf? Wie zijn deze onzichtbare ingehuurde talenten in uw bedrijf, en hoe gaat u hiermee om? Onzichtbaar betekent vaak ook juridische risico's: wat de sociale inspectie? en u?

-locatie: Lummen 2 juni en Antwerpen 22 september

info en inschrijven Lummen 02/06

info en inschrijven Antwerpen 22/09 

2. Waar beginnen met centraliseren van inhuren van personeel? Meer over het waarom, hoe en wat van het opzetten van een centraal inhuurpunt. Tips & tricks voor een beter contracten- en risicobeheer

-locatie: Lummen 29 september en Antwerpen 1 december

info en inschrijven Lummen 29/09

info en inschrijven Antwerpen 01/12 

3. Wie houdt zich bezig met ingehuurd personeel? Inkoop of HR? Over het ontwikkelen van een samenwerkingsvisie tussen inkoop en hr. Ook niet te onderschatten: een goed opdrachtgeverschap en het opstellen van contracten vanuit een win-win perspectief.

-locatie: Lummen 24 november en Antwerpen 2 februari 2016

info en inschrijven Lummen 24/11

info en inschrijven Antwerpen 02/02/2016 

4. Kan u het beheer van uw flexibele werkkrachten uitbesteden? Het waarom, hoe, wat van al deze " flexarbeid" en de nieuwe technologieën om u hierbij te helpen. Evenals de wettelijke bepalingen en risico's van werken met freelancers, buitenlandse werkkrachten, ....

-locatie: Lummen 26 januari 2016 en Antwerpen 29 maart 2016

info en inschrijven Lummen 26/01/2016

info en inschrijven Antwerpen 29/03/2016 

Schrijf u snel in en ontvang na elke sessie een e-book!

Deelname prijs: 30 EUR per sessie (indien u inschrijft voor de 4 sessies, betaalt u slechts 90 EUR)

Er is voldoende parkeergelegenheid op beide locaties.

locatie Lummen: Dellestraat 5 A (industriepark Lummen)

locatie Antwerpen: Noorderlaan 52A (naast Travhydro - Keuring - Opel Gman)