Furbo bv is een besloten vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te James Ensorlaan 47, 2630 Aartselaar – RPR Antwerpen 0810.829.928

U kan op deze website informatie vinden over de opleidingen die Furbo bv verstrekt.  De inhoud van deze website is van algemene aard en haar informatie is niet aangepast aan specifieke, persoonlijke omstandigheden. Indien u advies op maat wenst, neem dan steeds contact op te nemen met Furbo bv.

Furbo bv streeft ernaar haar bezoekers steeds correcte en accurate informatie te verstrekken. Niettemin is het mogelijk dat er zich onjuistheden bevinden op de website. Mocht u dit opmerken gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren zodat wij dit kunnen rechtzetten.

Furbo bv kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor onrechtstreekse of rechtstreekse schade die zou ontstaan door het gebruik van de informatie op haar website. Indien u acties wenst te koppelen op basis van de informatie verstrekt op deze website is dit uw eigen exclusieve verantwoordelijkheid. Furbo bv kan hiervoor nooit aansprakelijk worden gesteld.

De inhoud van deze website, waaronder onder andere de artikels, zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Furbo bv.


Furbo is erkend door en werkt samen met verschillende instanties en beroepsverenigingen zoals Alimento, Bouwunie, Embuild, Constructiv, Travi, PaperPackSkills, Vlaams Ministerie van Onderwijs, Vlaams Gewest in het kader van opleidingscheques en het Vlaams opleidingsverlof, Volta en Qfor. Furbo heeft de kwaliteitsregistratie voor dienstverleners binnen Werk & Sociale Economie van de Vlaamse overheid behaald.