SAFETY NEVER TAKES A BREAK

Wie zijn wij?

FURBO biedt opleidingen aan in Antwerpen, Gent & Aartselaar of bedrijfsintern. In ons aanbod zitten logistieke en veiligheidsopleidingen maar u kan ook bij ons terecht voor ehbo, vca en blus opleidingen. Onze opleidingen zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Indien gewenst kunnen wij opleidingen op maat maken specifiek gericht op de wensen van het bedrijf.

Intensieve begeleiding

FURBO-opleidingen worden gegeven aan kleine groepen. Tijdens een voorbereidend gesprek worden de specifieke noden van elke deelnemer in kaart gebracht. De intensieve persoonlijke samenwerking tussen instructeur en cursist garandeert een maximum resultaat op een minimum van tijd.

Open en bedrijfsgericht

De FURBO-opleidingen worden zowel gegeven aan groepen deelnemers uit eenzelfde bedrijf, als aan gemengde groepen. Bedrijfsgerichte opleidingen worden, soms volledig op maat, aangepast aan de ervaring van de deelnemers en/of aan de specifieke bedrijfsomgeving van de klant.


Blijf op de hoogte van onze opleidingen

 


Furbo is erkend door en werkt samen met verschillende instanties en beroepsverenigingen zoals Alimento, Bouwunie, Embuild, Constructiv, Travi, PaperPackSkills, Vlaams Ministerie van Onderwijs, Vlaams Gewest in het kader van opleidingscheques en het Vlaams opleidingsverlof, Volta en Qfor. Furbo heeft de kwaliteitsregistratie voor dienstverleners binnen Werk & Sociale Economie van de Vlaamse overheid behaald.